Svidník - Humenné

Vaše tipy
Fotbal Hokej Tenis Baseball Americký fotbal Basketbal Házená Volejbal Další sporty Užitečné odkazy Moneybookers
Klubovna
Volný pokec Představte se Vaše tikety Rady, návody Tipy TipFóra Strategie sázení Sázky na jistotu Kalkulačka Nová česká sázkovka BETANO |
|
Svidník - Humenné
• Stránka 1 z 1
Svidník - Humenné
Tak tento zápas v nadstavbovej časti Slovenskej volejbalovej ligy má mierneho favorita v hosťujúcom tíme. Tieto tímy sa súťažné stretli v tejto sezónne 2 krát v Slovenskom pohári a VK Chemes Humenné zvíťazil v oboch prípadoch 3:0, aj ked je treba povedať, že Svidník doma zohral s favoritom dramatické sety. Chemes do Slovenskej ligy naskočil až v nadstavbovej časti, kde si zaknihoval 6 bodov po vydretom víťazstve nad Trenčínom 3:2 a doma porazil odvekého rivala VKP 3:0. Slávia Svidník má momentalne v tabulke nadstavbovej časti 3 body ked prehrali vo VKP 3:2 a vyhrali vonku nad Trenčínom 3:2. Tento zápas sa hrá o 17:00 a Fortuna má momentálne na 2 celkom hratelný kurz 1,5. Verím tímu z Humenného že si dnes prípíše v tejto súťaži 3 víťazstvo.
![]() Re: Svidník - Humenné
To vypadá opravdu zajímavě a já vyzkouším
Díky Re: Svidník - Humenné
ahoj, ještě by mě zajímalo kdy a v kolik se to hraje, protože jsem to zatím nenašel, díky
hraje sa to dnes t.j. sobota o 17:00
Re: Svidník - Humenné
na tiketu to mam take...Ale ve Svidniku se hraje tezko...
Re: Svidník - Humenné
No bola to jednoznačná záležitosť pre humenčanov 0:3
jo jo
když tě nikdo jiný nepochválí, musíš to udělat sám ![]() a to je dobře, protože tady chvála byla rozhodně na místě a jsem rád, že po boku Poradce tu máme dalšího borce na volejbal - jen tak dál
• Stránka 1 z 1