Vaše tipy
Fotbal Hokej Tenis Baseball Americký fotbal Basketbal Házená Volejbal Další sporty Užitečné odkazy Moneybookers
Klubovna
Volný pokec Představte se Vaše tikety Rady, návody Tipy TipFóra Strategie sázení Sázky na jistotu Kalkulačka Nová česká sázkovka BETANO |
|
Hottvolleys Viden : Aich/Dob
• Stránka 1 z 1
dnes se hraje zapas Hottvolleys Viden proti Aich/Dob,kurs na hosty 1,4 je slusny,povazuji ho za tutovku!!
Re: Hottvolleys Viden : Aich/Dob
Tento příspěvek bych normálně smazal, ale protože je to náš první volejbalový tip, pouze jej doplním.
Jedná se o zápas Wien-Aich Dob hraný dnes ve 20:15 a Aich Dob je jasným favoritem. Jeho bilance je šest vyhraných zápasů ze šesti (skóre 18:4 na sety) Jeho soupeř Vídeň šesti posledních zápasů pouze 2 výhry se skóre 8:16 iFortuna na výhru hostí nabízí kurz 1,35 a já si jej dám. I přes odfláknutý tip dávám hodnocení. Re: Hottvolleys Viden : Aich/Dob
Asi neznam vsechny pravidla pro zadavani prispevku,co se obsahu tyce.Ja se tu o tom zapase nebudu rozepisovat.Pouze mam interni info z tymu.Je to dvojka.Petr Janik vidi asi jen tabulku a z toho pak dela mistrne zavery...
1,35 je malo,na netu se daji najit lepsi kursy. Re: Hottvolleys Viden : Aich/Dob
Máš pravdu.
Vše co jsem napsal bylo z tabulek - víc o zápasu ani hráčích nevím. Přesto jsem napsal více než ty. Pravidla tu žádná přísná nejsou, ale tip o jedné větě bez jakékoli analýzy či faktů (z tabulek) je myslím opravdu odfláknutý a považoval jsem za vhodné jej doplnit alespoň o veřejně dostupná data. Nemám ti to za zlé. Naopak. Jsem rád, že jsi se zapojil a hodil sem svůj tip. Dal jsem ti za něj také hodnocení a ještě jednou ti díky. Re: Hottvolleys Viden : Aich/Dob
ok,priste pridam omacku. V tydnu je LM ve volejbale,jiste tam neco bude zajimaveho.
Re: Hottvolleys Viden : Aich/Dob
...super tip, chvalim ...dal som na teba. Verim ze tu das nieco aj nabuduc
![]() Ja som tuto stranku nasiel len dnes, posnazim sa tu sem tam tiez pridat nejaky tip Re: Hottvolleys Viden : Aich/Dob
Konečný výsledek bezstarostná výhra hostí v poměru 1:3
Ještě jednou díky a budu se těšit na tvé další tipy
• Stránka 1 z 1