Polsko:Makedonie

Myslím si, že v tomto utkání nezaváhají a suverénně vyhrají

Ještě se mi líbí u UNDER 53.5 je to moc a přes tuhle hranici se oba celky nedostají

Zápas začíná v 16:20Hod a dá se sledovat na DSF
Tip: 1 1,65
Under 53.5 1.85

Vaše tipy
Fotbal Hokej Tenis Baseball Americký fotbal Basketbal Házená Volejbal Další sporty Užitečné odkazy Moneybookers
Klubovna
Volný pokec Představte se Vaše tikety Rady, návody Tipy TipFóra Strategie sázení Sázky na jistotu Kalkulačka Nová česká sázkovka BETANO |
|
• Stránka 1 z 1
Zápas Polska 3. s poslední Makedonii by měl nasvědčovat pro Polsko
![]() Myslím si, že v tomto utkání nezaváhají a suverénně vyhrají ![]() Ještě se mi líbí u UNDER 53.5 je to moc a přes tuhle hranici se oba celky nedostají ![]() Zápas začíná v 16:20Hod a dá se sledovat na DSF Tip: 1 1,65 Under 53.5 1.85 ![]() Re: Polsko:Makedonie
Já osobně zahraju Polsko(-1.5)-Makedonie .....Makedonie ...1,85
![]() Re: Polsko:Makedonie
Dle výkonů Makedonie souhlasím s Milanem.
Re: Polsko:Makedonie
v nadstavbovej fáze sampionatu v jednotlivych zapasoch favorita mozete hladat márne je to tazke tipovat na tutovku a tento zapas tiez neni vynimkou takze do toho by som nesiel macedonci maju tiez svoju kvalitu a posledny ich zapas tomu nasvedcuje....ale kto neriskuje nevyhráva takze si to kludne skus dat na tiket ako Solo za vyssi vklad
![]() Re: Polsko:Makedonie
Poľsko - Macedonsko priebežne 13-20
![]() ![]() ![]() Re: Polsko:Makedonie
23:25 hl ať je under
![]() ![]() Re: Polsko:Makedonie
Polsko 25:27 Makedonie
tak aspoň under tam je ![]() ![]() ![]() Re: Polsko:Makedonie
oléééééééééé ![]()
• Stránka 1 z 1